Дослідники працювали кілька років, і їхня праця нарешті принесла результати. Станом на сьогодні, мало хто може переоцінити ранкові наслідки веселих застіль. Комусь підійде вітамінка, а комусь просто необхідно провести день в ‘жорсткому’ режимі відновлення. Але тепер, завдяки науковим дослідженням, з’явилася альтернатива звичним алкогольним напоям.
Усі ми знаємо, як важливо почуватися добре після святкувань. І хоча алкоголь може внести свою лепту в наш стан, наука шукає способи, щоб змінити цю ситуацію. Команда вчених з науково-дослідного інституту харчової біотехнології успішно завершила роботу над інноваційним інгредієнтом.
За кілька років копіткої роботи вчені нарешті представили безпохмільну горілку, яка з’явилась на полицях магазинів Росії. Вона майже нічим не відрізняється від традиційної горілки, однак має кілька особливих компонентів, які значно покращують самопочуття після свят.
Повний склад цієї новинки поки що не розголошується, але відомо, що для виробництва безпохмільної горілки використовуються натуральні добавки. Серед них – лімонник китайський, насіння розторопші та клубок. Ці інгредієнти допомагають знизити негативний вплив алкоголю на організм та покращити самопочуття на ранок.
Це революційна розробка для всіх, хто не хоче жертвувати своїм здоров’ям заради розваг. Безумовно, це нове слово у світі алкоголю, яке багато хто з нас оцінить.
Незважаючи на інноваційність ідеї, відвідування ресторану Sem Igual буде безкоштовним.
Розробка вже викликає зацікавлення серед екологів та підприємців.
На Миколаївщині виявили унікальну античну посудину у вигляді жіночої голови.
З настанням спекотних днів користувачам смартфонів варто бути обережнішими.
Стало відомо, що зміна клімату сприяє поширенню небезпечного грибка Aspergillus.
Вчені довели, що люди з домінуючою лівою рукою частіше досягають вершини корпоративної ієрархії та стають…